Přihlásit se

Události Events

Jarní market

Jarní market

11. 3. 2017
Klub Café Pavlač Vás srdečně zve na první Jarní market v tomto roce!
Jak lépe oslavit blížící se JARO než pořádnou dávkou designových kousků od českých autorů?
Šperky, brože, tašky, trička, mikiny, náhrdelníky a jiné drobnosti....
Pro dotvoření atmosféry nám zahraje Dj Johnny a celou akci završí koncert Veroniky Dolanské a kolektivu od 20:00

line up:
Adam a Jakub 19:30
Disco Jimmy 20:30
Orka 20:45
Mana Dark et Terezor 21:15
El Emira 22:00

adam a jakub - avantgardní folkové duo
https://soundcloud.com/user-739333384/terminator...

Klub Café Pavlač Vás srdečně zve na první Jarní market v tomto roce!
Jak lépe oslavit blížící se JARO než pořádnou dávkou designových kousků od českých autorů?
Šperky, brože, tašky, trička, mikiny, náhrdelníky a jiné drobnosti....
Pro dotvoření atmosféry nám zahraje Dj Johnny a celou akci završí koncert Veroniky Dolanské a kolektivu od 20:00

line up:
Adam a Jakub 19:30
Disco Jimmy 20:30
Orka 20:45
Mana Dark et Terezor 21:15
El Emira 22:00

adam a jakub - avantgardní folkové duo
https://soundcloud.com/user-739333384/terminator...

Pražští Rouilleux vydávají novou desku The Spoils.

Pražští Rouilleux vydávají novou desku The Spoils.

27. 11. 2016
13 syrových a Café Pavlač uvádějí:
SHARIF SEHNAOUI, TONY ELIEH, ADAM GOLEBIEWSKI +


ROUILLEUX – křest EP THE SPOILS

Pražští Rouilleux vydávají novou desku The Spoils.

Album pokřtí na koncertě v klubu Café Pavlač spolu s improvizačním triem, které tvoří zástupci špičky libanonské experimentální scény Sharif Sehnaoui a Tony Elieh a přední polský perkusista Adam Golebiewski.


Klub Café Pavlač – 27. listopadu od 20 hodin


Po albech Zugzwang (2011) a Scatter Your Soul (2014) vydávají Rouilleux ve společné péči Unusual Records a Polí5 unikátní EP s názvem The Spoils, o jehož výtvarnou podobu se postarala Klára Zahrádková. Kolekce tří delších skladeb zachycuje kapelu v její hypnotičtější poloze – oproti předchozímu albu Scatter Your Soul, které často využívalo typicky rockové sestavy s bicími a baskytarou, nyní vystupuje do popředí především syntezátor ve spojení s vokálem, kytarou a dechy. K dalšímu posunu již dříve těžko žánrově zařaditelného zvuku kapely navíc přispěl také hostující mistr analogových ruchů Jan K!amm. Album bylo nahráno letos ve studiu Jámor, o zvuk, mix a master se postaral Ondřej Ježek.

ROUILLEUX vznikl v roce 2009 jako jednočlenný projekt Luboše Rezka po rozpadu pražských The Ruin of Ruins. Vydání alba Zugwang následovala přeměna na kapelu, do níž se zapojili hudebníci z okolí labelu KLaNGundKRaCH a pražské experimentální scény: Jorge Boehringer (Core of the Coalman), Jan K!amm (RUiNU, No Pavarotti, Mooncup Accident), Martin Sýkora (White Wigwam) a Petr Vrba (IQ+1, Poisonous Frequencies, PIO). V současné době hraje kapela v sestavě Rezek (kytara, zpěv), Sýkora (basa, syntezátor), Vrba (perkuse, dechy).



13 syrových a Café Pavlač uvádějí:
SHARIF SEHNAOUI, TONY ELIEH, ADAM GOLEBIEWSKI +


ROUILLEUX – křest EP THE SPOILS

Pražští Rouilleux vydávají novou desku The Spoils.

Album pokřtí na koncertě v klubu Café Pavlač spolu s improvizačním triem, které tvoří zástupci špičky libanonské experimentální scény Sharif Sehnaoui a Tony Elieh a přední polský perkusista Adam Golebiewski.


Klub Café Pavlač – 27. listopadu od 20 hodin


Po albech Zugzwang (2011) a Scatter Your Soul (2014) vydávají Rouilleux ve společné péči Unusual Records a Polí5 unikátní EP s názvem The Spoils, o jehož výtvarnou podobu se postarala Klára Zahrádková. Kolekce tří delších skladeb zachycuje kapelu v její hypnotičtější poloze – oproti předchozímu albu Scatter Your Soul, které často využívalo typicky rockové sestavy s bicími a baskytarou, nyní vystupuje do popředí především syntezátor ve spojení s vokálem, kytarou a dechy. K dalšímu posunu již dříve těžko žánrově zařaditelného zvuku kapely navíc přispěl také hostující mistr analogových ruchů Jan K!amm. Album bylo nahráno letos ve studiu Jámor, o zvuk, mix a master se postaral Ondřej Ježek.

ROUILLEUX vznikl v roce 2009 jako jednočlenný projekt Luboše Rezka po rozpadu pražských The Ruin of Ruins. Vydání alba Zugwang následovala přeměna na kapelu, do níž se zapojili hudebníci z okolí labelu KLaNGundKRaCH a pražské experimentální scény: Jorge Boehringer (Core of the Coalman), Jan K!amm (RUiNU, No Pavarotti, Mooncup Accident), Martin Sýkora (White Wigwam) a Petr Vrba (IQ+1, Poisonous Frequencies, PIO). V současné době hraje kapela v sestavě Rezek (kytara, zpěv), Sýkora (basa, syntezátor), Vrba (perkuse, dechy).



Svatomartinský večer

Svatomartinský večer

31. 10. 2016

Srdečně Vás zveme 11.11. na Svatomartinský večer!

Připravili jsme slavnostní svatomartinské menu s možností bezlepkové varianty a nezapomněli jsme ani na vegetariány.

Mladé víno bude z vinařství Milana Nestarce.

Milan Nestarec je hvězda mezi mladými vinaři. Rozhodl se jít proti proudu a svá vína připravuje v souladu se
svým mottem „Víno z hroznů, nic víc“.


1. Husí menu

Husí paštika s želé z portského vína a ovocným chlebem

Husí kaldoun se zeleninou a žemlovými knedlíčky

Konfitované husí stehno s červeným zelím a variaci domacích knedlíků

Cena za celé menu je 380,- Kč.

Menu je možné připravit i v bezlepkové variantě.


2. Vegetariánské menu

Hráškový flan s bazalkovým pestem

Zeleninový krém s chipsy z červené řepy

Domácí  taštičky plněné zeleninou s dýnovým pyré

Cena za celé menu je 280,- Kč.


Nutná rezervace a objednání vegetariánského a bezlepkového menu předem.

Rezervaci provádějte prosím na telefonním čísle +420 222 721 731 či přes
http://www.survio.com/survey/d/L6R4U0A7Y7A1X0B5R








Srdečně Vás zveme 11.11. na Svatomartinský večer!

Připravili jsme slavnostní svatomartinské menu s možností bezlepkové varianty a nezapomněli jsme ani na vegetariány.

Mladé víno bude z vinařství Milana Nestarce.

Milan Nestarec je hvězda mezi mladými vinaři. Rozhodl se jít proti proudu a svá vína připravuje v souladu se
svým mottem „Víno z hroznů, nic víc“.


1. Husí menu

Husí paštika s želé z portského vína a ovocným chlebem

Husí kaldoun se zeleninou a žemlovými knedlíčky

Konfitované husí stehno s červeným zelím a variaci domacích knedlíků

Cena za celé menu je 380,- Kč.

Menu je možné připravit i v bezlepkové variantě.


2. Vegetariánské menu

Hráškový flan s bazalkovým pestem

Zeleninový krém s chipsy z červené řepy

Domácí  taštičky plněné zeleninou s dýnovým pyré

Cena za celé menu je 280,- Kč.


Nutná rezervace a objednání vegetariánského a bezlepkového menu předem.

Rezervaci provádějte prosím na telefonním čísle +420 222 721 731 či přes
http://www.survio.com/survey/d/L6R4U0A7Y7A1X0B5R


Halloween

Halloween

24. 10. 2016
31.10. od 19.00 hodin Vás zveme na Ne/Smrtelný večírek do Klubu Café Pavlač.

Welcome drink pro všechny, co přijdou v kostýmu.


Můžete se těšit na:
-krvavý drink
-vražedného DJ
-nebezpečné barmanky

Kouření povoleno.

Otevřeno od soumraku do úsvitu!




31.10. od 19.00 hodin Vás zveme na Ne/Smrtelný večírek do Klubu Café Pavlač

Welcome drink pro všechny, co přijdou v kostýmu.


Můžete se těšit na:
-krvavý drink
-vražedného DJ
-nebezpečné barmanky

Kouření povoleno.

Otevřeno od soumraku do úsvitu!


Vintage Fashion Flea Market

Vintage Fashion Flea Market

22. 10. 2016
Join us for the Vintage & Co Fashion Flea Market (Winter Edition) on 6th November 2016!

And this time we are *FULLY WEATHERPROOF*.

* Second Hand Treasures *
* Vintage Clothes & Accessoiries *
* Food Entertainment by Café Pavlač *

Free entry.

Where?
Café Pavlač
V. Nejedlého 487/23, 130 00 Praha 3-Žižkov

Sellers
Text us via Facebook if you would like to have a booth. Price 100CZK/booth.

Bring your friends, good mood and happy selling! We are looking forward to you guys.


Free entry.

Where?
Café Pavlač
V. Nejedlého 487/23, 130 00 Praha 3-Žižkov

Sellers
Text us via Facebook if you would like to have a booth. Price 100CZK/booth.

Bring your friends, good mood and happy selling! We are looking forward to you guys.

Oslava 10 let

Oslava 10 let

23. 9. 2016
Vážení přátelé Café Pavlač, 

srdečně vás zveme na oslavu deseti let fungování kavárny Café Pavlač.

Přijďte to s námi oslavit v pátek 23.9. od 17.00 hodin!

Program bude bohatý, jídla a pití dostatek pro každého.

Těšíme se na vás!



Vážení přátelé Café Pavlač, 

srdečně vás zveme na oslavu deseti let fungování kavárny Café Pavlač.

Přijďte to s námi oslavit v pátek 23.9. od 17.00 hodin!

Program bude bohatý, jídla a pití dostatek pro každého.

Těšíme se na vás!

Program bude bohatý, jídla a pití dostatek pro každého.

Těšíme se na vás!



Zažít město jinak

Zažít město jinak

17. 9. 2016
Přijďte se podívat na Zažít město jinak!

Bořivojova ulice
17.9. od 12.00 do večerních hodin

Můžete se těšit na naše domácí limonády, ledovou kávu a
pochutiny, které jsme pro vás s láskou připravili.

Tak neváhejte a doražte!




Přijďte se podívat na Zažít město jinak!

Bořivojova ulice
17.9. od 12.00 do večerních hodin

Můžete se těšit na naše domácí limonády, ledovou kávu a
pochutiny, které jsme pro vás s láskou připravili.

Tak neváhejte a doražte!

Jahodový týden

Jahodový týden

20. 6. 2016
Pro tento týden jsme si pro vás připravili jahodové hody!

Menu je do sladka laděné a potěší nejen ke kávě, ale i jako vzpomínka na dětství! My jsme milovali babičiny tvarohové knedlíky a čerstvé jahody, které nám vždy posypala cukrem a dala na ně spousty domácí šlehačky...

  • tvarohový dort s čerstvými jahodami
  • čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou
  • jahodová polévka s mandlovým nočkem
  • domácí jahodové knedlíky s tvarohem a máslem


Pro tento týden jsme si pro vás připravili jahodové hody!

Menu je do sladka laděné a potěší nejen ke kávě, ale i jako vzpomínka na dětství! My jsme milovali babičiny tvarohové knedlíky a čerstvé jahody, které nám vždy posypala cukrem a dala na ně spousty domácí šlehačky...

  • tvarohový dort s čerstvými jahodami
  • čerstvé jahody se zakysanou smetanou a mátou
  • jahodová polévka s mandlovým nočkem
  • domácí jahodové knedlíky s tvarohem a máslem


Chřestová nabídka

Chřestová nabídka

9. 5. 2016
ve dnech 9.5.-22.5.2016

menu:
polévka
Chřestová polévka s pestem ze zeleného chřestu  50.-

předkrm
Chřestový salát s fenyklem a pošírovaným vejcem  90,-

hlavní jídlo
Variace vařeného chřestu s pažitkovými bramborami a praženou strouhankou  140,-

dezert
Chřestový koláč s drobenkou  50,-



ve dnech 9.5.-22.5.2016

menu:
polévka
Chřestová polévka s pestem ze zeleného chřestu  50.-

předkrm
Chřestový salát s fenyklem a pošírovaným vejcem  90,-

hlavní jídlo
Variace vařeného chřestu s pažitkovými bramborami a praženou strouhankou  140,-

dezert
Chřestový koláč s drobenkou  50,-

Velikonoční nadílka

Velikonoční nadílka

27. 3. 2016
Na velikonoční pondělí jsme si pro milovníky jehněčího připravili Špikovanou jehněčí kýtu na bylinkách a česneku s gratinovanými bramborami  195.-

Přijďte ochutnat!
Na Velikonoční pondělí jsme si pro milovníky jehněčího připravili Špikovanou jehněčí kýtu na bylinkách a česneku s gratinovanými bramborami  195.-

Přijďte ochutnat!

Dokumentace rekonstrukce kavárny

Dokumentace rekonstrukce kavárny

20. 3. 2016
Od 31.1. do poloviny března byla z důvodu rekonstrukce kavárna uzavřená.

Probíhaly nejen změny stavební, ale chystali jsme pro vás změny i v jídelním lístku.

Změnili jsme dodavatele kávy a pivo jsme začali odebírat z malého pivovaru Poutnik, Pelhřimov.

Pro zvědávé příkládáme možnost nahlédnout, 
jak vše probíhalo.



Od 31.1. do poloviny března byla z důvodu rekonstrukce kavárna uzavřená.

Probíhaly nejen změny stavební, ale chystali jsme pro vás změny i v jídelním lístku.

Změnili jsme dodavatele kávy a pivo jsme začali odebírat z malého pivovaru Poutnik, Pelhřimov.

Pro zvědávé příkládáme možnost nahlédnout, 
jak vše probíhalo.

Vánoční veselí

Vánoční veselí

20. 12. 2015
Přijďte s námi strávit příjemné odpoledne ve vánoční atmosféře a rozloučit se starým rokem.

neděle 20.12. od 12.00-17.00 hodin
  • jedna z posledních možností nákupu vánočních dárků
  • svařené víno, vánoční punč, grog
  • karbanátky z venkovního grilu
  • opékání buřtů nad ohněm
  • polévka na zahřátí
  • sladké dobroty od babičky
Přijďte s námi strávit příjemné odpoledne ve vánoční atmosféře a rozloučit se starým rokem.

neděle 20.12. od 12.00-17.00 hodin
  • jedna z posledních možností nákupu vánočních dárků
  • svařené víno, vánoční punč, grog
  • karbanátky z venkovního grilu
  • opékání buřtů nad ohněm
  • polévka na zahřátí
  • sladké dobroty od babičky

Vánoce na Pavlači

Vánoce na Pavlači

21. 12. 2014
Přijďte s námi strávit příjemné odpoledne ve vánoční atmosféře a rozloučit se starým rokem.

neděle 21.12. od 12.00-17.00 hodin
  • jedna z posledních možností nákupu vánočních dárků
  • balení vánočních dárků (vlastní balící papír sebou)
  • svařené víno, vánoční punč, grog
  • karbanátky z venkovního grilu
  • opékání buřtů nad ohněm
  • sladké dobroty
  • pro prvních třicet příchozích máme přichystán dárek
Přijďte s námi strávit příjemné odpoledne ve vánoční atmosféře a rozloučit se starým rokem.

neděle 21.12. od 12.00-17.00 hodin
  • jedna z posledních možností nákupu vánočních dárků
  • balení vánočních dárků (vlastní balící papír sebou)
  • svařené víno, vánoční punč, grog
  • karbanátky z venkovního grilu
  • opékání buřtů nad ohněm
  • sladké dobroty
  • pro prvních třicet příchozích máme přichystán dárek

Den s mladými víny

Den s mladými víny

9. 11. 2014

Ochutnávka mladých vín vybraných speciálně pro Café Pavlač 

Denní nabídka od 12.00-22.00

  •  chléb s domácí škvarkovou pomazánkou
  • paštička s husích jater
  • carpaccio z červené řepy
  •  salát s zelenou čočkou, rukolou a rajčaty
  • bramborový salát s pečenou řepou
  •  maminčin drůbeží vývar
  • kaštanová polévka


Mladá vína 2014 od vinařů Autentistů.

Autentisté upřednostňují tradiční polohy a středoevropské odrůdy, ve vinohradech hospodaří ekologicky, nezavrhují dřevěné sudy a jsou si vědomi důležitosti autochtonních mikroorganismů v procesu přípravy vína. Hlavním cílem Autentistů je víno, v němž se co nejjímavěji obráží duch místa zachycený osobitou rukou vnímavého vinaře.

Ochutnávka mladých vín vybraných speciálně pro Café Pavlač 

Denní nabídka od 12.00-22.00

  •  chléb s domácí škvarkovou pomazánkou
  • paštička s husích jater
  • carpaccio z červené řepy
  •  salát s zelenou čočkou, rukolou a rajčaty
  • bramborový salát s pečenou řepou
  •  maminčin drůbeží vývar
  • kaštanová polévka


Mladá vína 2014 od vinařů Autentistů.

Autentisté upřednostňují tradiční polohy a středoevropské odrůdy, ve vinohradech hospodaří ekologicky, nezavrhují dřevěné sudy a jsou si vědomi důležitosti autochtonních mikroorganismů v procesu přípravy vína. Hlavním cílem Autentistů je víno, v němž se co nejjímavěji obráží duch místa zachycený osobitou rukou vnímavého vinaře.

Vánoční trh

Vánoční trh

16. 12. 2012
Neděle od 12.00-17.00 hodin

Výjimečná příležitost nákupu krásných vánočních dárků... Nebo se prostě přijďte jen podívat a ochutnat domácí žižkovské dobroty a strávit tak odpoledne v příjemné atmosféře trhů.
Neděle od 12.00-17.00 hodin

Výjimečná příležitost nákupu krásných vánočních dárků... Nebo se prostě přijďte jen podívat a ochutnat domácí žižkovské dobroty a strávit tak odpoledne v příjemné atmosféře trhů.

Svatomartinské slavnosti

Svatomartinské slavnosti

11. 11. 2012
Cuvée Müller Thurgau a Muškátu moravského 2012
Vinařství Petra Korába z Boleradic 
Aromatické, jemné víno s nižší kyselinkou.

Víno z odrůdy Dornfelder 2012
Vinařství Milana Nestarce z Moravského Žižkova
Aromatické, jemné víno s nižší kyselinkou.

Denní svatomartinské menu 12.00-16.00 hodin.
  • chleba s domácím sádlem a škvarky
  • svatomartinská husa
  • kapr na sardeli s kořenovou zeleninou
  • staročeské bramboráky s domácím zelím
  • domácí dezerty
Svatomartinský večer od 18.00 hodin (nutná rezervace).
  • carpaccio s červené řepy
  • uzený jazyk s jablkem a křenem
  • paštika z husích jater
  • svatomartinská husa
  • staročeské bramboráky s domácím zelím
  • domácí dezerty
Cuvée Müller Thurgau a Muškátu moravského 2012
Vinařství Petra Korába z Boleradic 
Aromatické, jemné víno s nižší kyselinkou.

Víno z odrůdy Dornfelder 2012
Vinařství Milana Nestarce z Moravského Žižkova
Aromatické, jemné víno s nižší kyselinkou.

Denní svatomartinské menu 12.00-16.00 hodin.
  • chleba s domácím sádlem a škvarky
  • svatomartinská husa
  • kapr na sardeli s kořenovou zeleninou
  • staročeské bramboráky s domácím zelím
  • domácí dezerty
Svatomartinský večer od 18.00 hodin (nutná rezervace).
  • carpaccio s červené řepy
  • uzený jazyk s jablkem a křenem
  • paštika z husích jater
  • svatomartinská husa
  • staročeské bramboráky s domácím zelím
  • domácí dezerty

Vánoční trh

Vánoční trh

4. 12. 2011
Neděle od 12.00-17.00 hodin

Výjmečná příležitost jak příjemně strávit předvánoční čas a přitom pořídit několik vánočních dárků pro své blízké.
Trh bude probíhat nejen uvnitř kavárny, ale i na přilehlém dvorku. 
Neděle od 12.00-17.00 hodin

Výjmečná příležitost jak příjemně strávit předvánoční čas a přitom pořídit několik vánočních dárků pro své blízké.
Trh bude probíhat nejen uvnitř kavárny, ale i na přilehlém dvorku. 

Svatomartinský večer

Svatomartinský večer

11. 11. 2011

Ochutnávka mladých vín Vinařství Koráb, Petr Kočařík a Vlastimil Chrástek.

  • Veltlínské červené rané 2011, Vinařství Koráb, Boleradice
Mezi vinaři se této krásné odrůdě neřekne jinak než Večerka. 
A skutečně – její červánkově načervenalý hrozen evokuje večerní oblohu těsně po západu slunce, kdy se nad obzorem objeví Venuše. Víno se vyznačuje nazlátlým rouchem, nižším obsahem kyselin, mírnou kořenitostí a výbornou pitelností. Vůně je jemně medová. 
  • Müller Thurgau 2011, Petr Kočařík, Čejkovice 

Oblíbená odrůda, jež se po dlouhá léta pije jako mladé víno, protože poměrně rychle zraje v sudu. Má nižší kyselinku, pružnou konstituci a lákavou kytku, která upomene na muškát a broskev. Je svěží, přímé a souměrné, skvěle doprovodí prosté hutné krmě. 

  • Svatovavřinecké 2011, Vlastimil Chrástek, Bořetice

„Mladý svatý Vavřinec“ , rozvernější bratranec Pinotu Noir, jež se letos vyznačuje ještě sytější, tmavou, granátovou barvou. Ve vůni vystupují třešně a zralé višně. Bez mírně svíravého, tříslovitého vavřince si nelze představit martinskou husu.

Ochutnávka mladých vín Vinařství Koráb, Petr Kočařík a Vlastimil Chrástek.

  • Veltlínské červené rané 2011, Vinařství Koráb, Boleradice
Mezi vinaři se této krásné odrůdě neřekne jinak než Večerka. 
A skutečně – její červánkově načervenalý hrozen evokuje večerní oblohu těsně po západu slunce, kdy se nad obzorem objeví Venuše. Víno se vyznačuje nazlátlým rouchem, nižším obsahem kyselin, mírnou kořenitostí a výbornou pitelností. Vůně je jemně medová. 
  • Müller Thurgau 2011, Petr Kočařík, Čejkovice 

Oblíbená odrůda, jež se po dlouhá léta pije jako mladé víno, protože poměrně rychle zraje v sudu. Má nižší kyselinku, pružnou konstituci a lákavou kytku, která upomene na muškát a broskev. Je svěží, přímé a souměrné, skvěle doprovodí prosté hutné krmě. 

  • Svatovavřinecké 2011, Vlastimil Chrástek, Bořetice

„Mladý svatý Vavřinec“ , rozvernější bratranec Pinotu Noir, jež se letos vyznačuje ještě sytější, tmavou, granátovou barvou. Ve vůni vystupují třešně a zralé višně. Bez mírně svíravého, tříslovitého vavřince si nelze představit martinskou husu.

Velikonoční trhy

Velikonoční trhy

17. 4. 2011
Neděle od 12.00-17.00 hodin

Přijďte si k nám pro malovaná vajíčka, pomlásky či jiná potěšení pro své blízké, kamarády.

Jarní odpoledne můžete strávit na proslunečném dvorku s kávou, domácím dortíkem, či jinou dobrotou, kterou jsme pro vás na dnešní den připravili.
Neděle od 12.00-17.00 hodin

Přijďte si k nám pro malovaná vajíčka, pomlásky či jiná potěšení pro své blízké, kamarády.

Jarní odpoledne můžete strávit na proslunečném dvorku s kávou, domácím dortíkem, či jinou dobrotou, kterou jsme pro vás na dnešní den připravili.

Řecko na pavlači

Řecko na pavlači

12. 10. 2006

Zveme vás od 19.00 hodin na večer plný lahodných řeckých pochutin pod vedením půvabné šéfkuchařky claudie eftimiadisové

meze - fazole gigante zapékané, bifteki, smažené cukety, pečené papriky

saláty - maroulo, bramborový salát, choriatiki salát, spanakotyrópita

hlavní jídlo - lahanodolmades me kimai s pečenými domácími hranolky, pastitsada v těstovinové rýži, kuřecí suvlaki s pečenými domácími hranolkami

dezert - galakto boureko

a samozřemě nebude chybět výborná vychlazená Retsina 

Zveme vás od 19.00 hodin na večer plný lahodných řeckých pochutin pod vedením půvabné šéfkuchařky claudie eftimiadisové

meze - fazole gigante zapékané, bifteki, smažené cukety, pečené papriky

saláty - maroulo, bramborový salát, choriatiki salát, spanakotyrópita

hlavní jídlo - lahanodolmades me kimai s pečenými domácími hranolky, pastitsada v těstovinové rýži, kuřecí suvlaki s pečenými domácími hranolkami

dezert - galakto boureko

a samozřejmě nebude chybět výborná vychlazená Retsina 

Café Pavlač

Víta Nejedlého 23, Praha 3–Žižkov, mapa

pondělí–pátek 10–23 hodin
sobota–neděle 11–23 hodin

Rezervace

t: +420 222 721 731